Egyedi weboldal készítése

Egyedi weboldal Symfony alapokon

Egyedi fejlesztésű weboldal Symfony PHP keretrendszer alapon

Weboldalainkat PHP 7.x alapokon fejlesztjük, Symfony 4 keretrendszerrel. Célunk az egyedi, biztonságos, gyors betöltődésű kereső barát weboldal, webes alkalmazás fejlesztése. Készítünk egyszerű céges oldalt, egyedi igények alapján működő komplex weboldalt, vagy éppen Magento 2 webáruház és ERP rendszer közötti köztes rendszert. Minden weboldalhoz kapcsolódik egy adminisztrációs felület, ahol az oldal karbantartása megoldott. A weboldalak frontend felületét mobile-first szemlélettel Bootstrap alapokon készítjük el. A Backend és frontend fejlesztések így bármelyik Symfony vagy frontend fejlesztő számára könnyen áttekinthető, kommentált implementációt szolgáltat eredményül.

Amit tudnod kell az egyedi fejlesztésű weboldaladról

Korszerű technológiák

A webes technológiák gyorsan fejlődnek azért új weboldaladat célszerű a legfrisseb technológiák alapján elkészítettned, hogy az 4-5 évig képes legyen kiszolgálni az üzleti igényed. A legkorszerűbb technológiákkal egy gyors, biztonságos, mobilra optmalizált egyedi funkciókkal és működéssel ellátott weboldal tulajdonosa leszel.

Biztonság

Amíg a különféle nyílt forráskódú rendszerek pl.: Wordpress, Drupal, Joomla forráskódja bárki számára könnyen elérhető és nyílvános, számolnod kell azzal, hogy ezeket az oldalat folyamatosan fel akarják törni. Egy egyedi fejlesztésű oldal esetében azonban a forráskód rejtett, így az alapján az oldaladat nem tudják feltörni.

Gyorsaság

A weboldalak 80%-át mobilon nézik az emberek és ez a trend folyamtosan emelkedik. A legnagyobb feladat a gyors betöltődésű weboldal elkészítése, a nyílt forráskódú rendszerek általános problémákra általános megoldást biztosítanak, ekkor születik a lassú oldal. Egy specializált, egyedi fejlesztésű oldallal ezt a szarvas hibát kivédheted.

Megbízható, elterjedt

A PHP alapú Symfony keretrendszert 2005-ben kezdték el fejleszteni és 2012-ben került kiadásra az első változata. Folyamatosan fejlesztik így már 15 éve folyamatosan tartja a lépést a trendekkel. A weboldalainkat Symfony 4 keretrendszer alapon készítjük, ami magával hozza az átlátható implementációt, a korszerű technológiát és a folyamatos fejlődést.

Ajánlatkérés

Egyedi fejlesztésű weboldalt szeretnél?

Kérj ajánlatot a Newswebtől, és valósítsd meg álmaid!
Árajánlatkérés
Magento ökoszisztéma