Magento 2 webáruház fejlesztés

Magento 2 webáruház

Új Magento 2 webáruház

A Magento 2 webáruház motor, egy robosztus webáruház komplexum. Egy e-kereskedelmi webáruház motor, amelyet egy nemzetközi cég fejleszt és vállalatok tízezrei használják szerte a világon. A Magento webáruház több ezer nemzetközi nagyvállalat számára megfelelő alapot biztosít az online értékesítéshez. Testreszabásával azonban elérhető a magyarországi kis és közepes méretű cégek számára is. A Magento 2 webáruház kiinduló alapja lehet egy nagy látogatottságú több ezer, tízezer vagy akár száz ezres nagyságrendű termékkel üzemelő webáruháznak.
Tudnod kell, hogy a Magento 2 alapesetben angol nyelven beszél, így szükség van hozzá egy magyar nyelvi csomagra. Mi saját magyar fordítással rendelkezünk, amit az általunk fejlesztett Magento 2 webáruházakhoz adunk.

Amit tudnod kell a Magento 2 webáruházról

Könnyen testreszabható

Megfelelő szakértelemmel és tapasztalattal, a Magento 2 webáruház alapfunkciói további modulokkal kibővíthetőek testreszabhatóak.

Funkciógazdag

A Magento rengeteg olyan funkcióval rendelkezik, amelyek más rendszerek esetében több millió forintos extra fejlesztéssel érhetünk el.

Fizetési, szállítási megoldások

Magento 2 webáruház tulajdonosként, alapértelmezetten szerepel a webáruházban, Paypal, Utánvét, Banki átutalás fizetési mód.

Kiforrott, elterjedt

A Magento immár több mint 10 éves múltra tekint vissza, hatalmas nemzetközi fejlesztő gárda van mögötte, frissítése, fejlesztése folyamatos és megoldott.

Ajánlatkérés

Saját Magento 2 webáruházat szeretnél?

Kérj ajánlatot a Newswebtől, és nyisd meg álmaid webáruházát!
Árajánlatkérés
Magento ökoszisztéma