Magento 1 és 2 webáruház, weboldal referenciák

Magento 1 és 2 webáruház referenciák
Kockafejshop Magento webáruház referencia
Kockafejshop

Saját üzemeltetésű, magyarországi igényekre szabott Magento 2 társasjáték és geek figura webáruházunk. A webáruházat előre fejlesztett sablonnal láttuk el kiegészítettük GDPR kompatibilis modulokkal, beépítettünk egy Simple Pay bankkártyás fizetési megoldást és a hírlevél felirtatkozások MailChimp rendszerébe is bekerülnek. Az oldalhoz hozzáadtuk a Foxpost csomagautomata modult, amely gyors olcsó és kényelmes érintés mentes átvételt tesz lehetővé.

Tovább a webáruházra

Fischerdübel Magento webáruház referencia
Fischerdübel

2021 januárban került átadásra a Fischerdübel webáruház Magento 2.x-es alapokon, amelyet saját fejlesztésű MBridge rendszerünk felhasználásával Symboltech ERP rendszerrel kötöttük össze. A termékkekkel kapcsolatos adatok folyamatos szinkronban vannak az ERP rendszerrel és a megrendelések adatai is bekerülnek a Symboltechbe. A webáruház a saját nyelvi magyar fordításunkkal üzemel, amelyet az általunk készített Magento rendszerek tartalmaznak.

Tovább a webáruházra

Toolshop-ron Magento webáruház referencia
Toolshop-ron

2021 januárjában debütált a Toolshop-ron webáruház Magento 2.x alapokon, amelyet ugyancsak Symboltech ERP rendszerrel kötöttünk össze MBridge integrációs szoftverünk segítségével. A webáruház 2021-ben új logót és arculatot is kapott, amivel egy impozáns webáruház rendszert kaptunk. Reméljük megoldásaink segítségével és folyamatos support tevékenyégünkkel a webáruházak mihamarabb elérik céljukat.

Tovább a webáruházra

Kebelbutik Magento webáruház referencia
Kebelbutik

A Kebelbutik Magento webáruházat nagyjából 2017-ben vettük át és egészítettük ki GDPR-el kapcsolatos modulokkal. Az átvétellel egy időben a webáruház gyorsaságán is sokat dolgoztunk.

Tovább a webáruházra

Ajánlatkérés

Saját Magento 2 webáruházat szeretnél?

Kérj ajánlatot a Newswebtől, és nyisd meg álmaid webáruházát!
Árajánlatkérés
Magento ökoszisztéma